2016

Mycket har hänt under det här året, väldigt mycket. Kan nästan säga att det här året har varit en "personlighets" resa för mig själv. Från att inte kunna ha en egen personlighet och inte våga stå för mina egna åsikter, inte våga säga nej, låta andra männsikor bestämma över mitt liv, låtit människor ta dåliga beslut åt mig. Till ha hittat min egna väg, vågat stått på mina egna ben, vågat ta mina egna beslut och framförallt vågat visa vad jag själv vill och lärt mig att säga nej!
 
Kan säga att jag gjort saker det här året som jag inte alls är stolt över, saker jag gjort på grund av att jag umgicks med en person som jag trodde va bra för mig, men som egentligen va motsattsen, en person som har förstört mig helt och hållet och fått mig att må så j*vla dåligt, en person som verkar leva på att få andra att må piss och sänker verkligen en till botten. Den här personen gjorde mig blind, jag såg inte hur mycket den hade sönder mig tills jag gick sönder helt. En person jag på riktigt ALDRIG vill träffa igen och inte ha någon kontakt med. Den personen har gjort tillräckligt mycket med skada hos mig och jag har nog aldrig varit så rädd för en människa som jag är för den här, den här männsikan leker verkligen med andras psyken och borde själv spärras in för sitt eget psyke. Jag hoppas innerligt att jag aldrig igen behöver möta den människan som har gjort mig så mycket ont, hade sönder mig hel och hållet, skrämde mig och förstörde mitt psyke helt och hållet! För jag mår äntligen BRA sen den personen försvann från mitt liv! 
 
Men nog om det negativa, är så STOLT över mig själv att jag insett att vissa saker i livet har haft en negativ inverkan på mig och att jag faktiskst till slut insåg det också och tog bort allt som va negativt. Jag trodde där ett tag att det var ute med mig, tills jag helt plötsligt träffade en helt underbar människa! Har nog aldrig träffat en människa som på ritkigt förstår mig så bra och accepterar mig till 100% för den jag är! Han finns alltid för mig oavsätt tid på dygnnet och han har ett sånt bra inflytande på mig och har fått mig till en bättre person, men även hjälp mig att hitta min egen väg. Det bästa är att han accepterar mig och min sjukdom, han förstår min sjukdom och mitt "tanke" sätt mycket mer än vad andra människor gör eftersom att vi är så lika, jag behöver aldrig sitta och förklara för honom varför jag kanske inte orkar göra vissa saker som man måste till andra människor, därför att han förstår och respekterar mig för det. Han är en person jag verkligen älskar i djupet av mitt hjärta, och är en sån här person som man alltid vill ha kvar i sitt liv, ibland känner jag att jag är inte värd honom han är för bra för att vara sann! Jag kan sitta och skriva tusen saker om honom men orden kommer aldrig att ta slut, eller rättare sagt, orden kommer inte räcka till! Han är den bästa människan som finns och jag är så lycklig att just jag fick lära känna honhom! Han har gjort mig till den bättre! ♥
 
Sen, vad vore inte jag utan min familj och mina vänner, trots det här lååånga året och min långa resa så har min familj och mina fantastiska vänner stått vid min sida hela tiden! Jag är så glad att dem har gjort det, för jag vet på riktigt inte vad jag skulle ha gjort utan dem. Ibland får jag några idéer om att jag kan klara mig helt själv, men dem personer som verkligen tänker efter och känner mig, vet att jag alltid behöver någon!
Är så himla glad att mina vänner respekterar mig för den jag är, om man verkligen känner mig till 100% och vet hur jag fungerar, vet hur min sjukdom är, så förstår dem. Det kan ibland gå flera dagar, veckor, måndader innan jag hör av mig, men det finns aldeningar till det och det har aldrig med någon annan att göra utan bara med mig själv, att jag har en inre kamp med mig själv och då stänger jag in mig då hör inte jag av mig till varken vänner eller familjer, utan jag väntar på att dem hör av sig. Och visst det kanske låter fel, men jag jobbar på det, och dem som verkligen vet vem jag är, ska jag inte behöva sitta och förklara för, jag ska inte behöva sitta och förklara varför jag helt plötsligt inte kan komma även om jag hade sagt att jag skulle göra det, därför att måste jag det, då känner du inte mig. Man måste lära sig att ibland bara säga "nej" man ska inte alltid behvöva ge en förklaring därför att måste man det, då är det personen som måste ha en förklarings uppgift att respektera andra människor.
Men jag är så glad över mina fantastiska vänner som stått ut med mig och respekterar mig för den jag är! Jag älskar er alla av hela mitt hjärta! Ni får aldrig tro att jag slutar tänka på er, för ni är alltid i mitt hjärta, men ibland har jag en kamp med mig själv och då är inte jag den bästa personen på att höra av mig. Är så glad att jag har er! Ni är bäst och borde få guldmedaljer för att ni än idag står vid min sida! ♥
Är även så glad att jag har den bästa familjen plus bonusfamiljen man kan tänka sig, ni är nog dem personer som alltid funnits för mig och alltid stöttat mig! Ni sätter er aldrig själv i första hand utan ni hjälper alltid alla andra. Är så glad att jag har er, ni har även gjort mig till den jag är, och lärt mig stå på egna ben fast med lite hjälp eller en extra knuff ibland! Ni respekterar mig jämt för den jag är och finns alltid för mig! Jag älskar er!♥
 
Lite mer prat om mig själv, om ni orkat läsa enda hit. Det är så att jag för ett litet tag sen, fick reda på att något växer i min mage, ett litet mirkakel som är beräknad att komma den 14 December. Så som jag längtar efter att få möta honom för första gången! (och nej ni kan sluta tjata vi har inte kommit på något namn än, det är svårare än vad man tror och jag vill att namnet verkligen ska stämma till 100%, så jag kommer nog vänta tills han finns här).
Kan säga att jag känner mig som den lyckligaste personen på hela universum. Känns som att jag får en ny start i livet. Dem som verkligen känner mig, vet att mitt liv har aldrig varit lätt, har alltid fått kämpat, alltid fått börja om på nytt, har förlorat så mycket saker i mitt liv, gett upp så många gånger. Men nu ÄNTLIGEN känner jag att allt känns så himla rätt! Jag känner mig så himla redo att få skapa min egna lilla familj. Skapa mitt nya liv, med en bättre start, med en mogen hjärna och ett stort hjärta. Man kan säga att jag gick från att vara barnslig och omogen till lite mer åt vuxna hållet på typ 2 sekunder. Haha, låter kanske fel, men det känns verkligen som det! Jag säger så här "Jag har inte förändrats, jag ser bara saker på ett annat sätt nu" och respekterar man inte det, då har ni inget i mitt liv att göra heller!
Det händer sååå mycket just nu, men jag kan äntligen säga att jag känner mig glad och lycklig! Jag är omringad av så många människor som betyder så oerhört mycket för mig och jag har nog aldrig älskat livet så himla mycket så som jag gör nu!
 
Jag vill tacka alla underbara människor som alltid stått vid min sida sen jag var barn, och människor som kommit in senare i mitt liv och stannat kvar! Jag har fortfarande en lång väg att gå, mitt nästa steg blir att lära mig våga lite på en människa igen, men det kommer att vara en lång och hård väg, men jag vet att när jag vill något så gör jag det också! Åh med de här människorna som finns för mig kommer jag aldrig sluta älska!
Ta hand om varandra där ute och respektera varandra mer, tänk på att alla människor är inte lika! och även om livet är jävligt tufft ibland, så lär er bara att livet är tufft punkt slut, lika bra att lära sig det på en gång, men sen är det du själv som kan underlätta det för dig, det är du själv som väljer hur du vill leva ditt liv! Så ryck upp dina axlar, livet blir bättre! Har jag med mitt förjävliga liv lyckas tagit mig hit, så klarar ni det också och kom ihåg, allt blir lättare om man pratar med någon, eller har någon i sitt liv, och jag hjälper mer än gärna till! Så ta hand om er, och innan ni gör något dumt, tänk på människorna som finns runt om er! Vare sig ni tror det eller inte, livet blir ALLTID bättre! Så en stor bamse kram till er!

kommer att avlsluta den här lååååånga texten med fantastiska bilder från iår, med underbara människor som ligger mig varmt om hjärtat! Har tyvärr inte bilder på alla underbara människor i mitt liv, men ni vet att ni har en plats i mitt hjärta! ♥
 
Stooor bamse kram till er! ♥